Ontdek onze stockwagens
De toekomst krijgt vorm.
Toon je ware karakter.
Dynamische schoonheid.
Leef en ga ervoor.
Nieuwsgierig naar wat je huidige wagen nog waard is? Bij Groep Delorge garanderen we je een duidelijke, transparante en veilige overname.

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Aircocheck

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttig accessoire. Naast een aangename temperatuur zorgt het voor een efficiënte ontwaseming, een snelle ontdooiing én dus een betere zichtbaarheid. Dit alles draagt bij tot uw veiligheid. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Een slecht werkende airco-installatie verbruikt immers meer brandstof, en kan een onaangename geur in uw wagen verspreiden. Kom langs bij een van de vestigingen van Coox Motors. Zo kunnen we samen bekijken of er een onderhoud nodig is, en uw airco weer helemaal tip top in orde te maken.

Banden

Versleten banden liggen aan de basis van vele ongevallen. Ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Voor uw veiligheid en rijcomfort is het dan ook belangrijk om de slijtage van uw banden in de gaten te houden. Bij elk bezoek aan Coox Motors worden uw banden nagekeken, zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Verder kiest u bij ons aangepaste banden van de beste kwaliteit, zomer en winterbanden, die professioneel geïnstalleerd worden door onze experts. Winterbanden worden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt.

Goed om te weten: uw winter- of zomerbanden liggen bij u thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met onze medewerkers!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door Coox Motors hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele merkonderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden. Uw wagen wordt binnen de kortst mogelijke termijn hersteld zonder aan kwaliteit in te boeten.

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Wat onze klanten zeggen

 • Superservice ! Vandaag zonder afspraak en met maar een uurtje tijd naar de garage gereden en meteen vriendelijk geholpen ! Tevreden klant x 100000 !

  E. Vanmol
  Facebook review
 • Zeer tevreden en blij met de service van klantvriendelijkheid van Coox Motors in Lanaken, complimenten!

  R. Jenniskens
  Facebook review
 • Deze service zou wettelijk verplicht moeten worden. Vriendelijk, efficiënt en pro-actief. Super!

  J. Shani
  Facebook review
 • Top garage met topmedewerkers! Wij rijden er graag een eindje voor :D

  N. Noens
  Facebook review
 • Super vriendelijk en professioneel team die je altijd snel helpen!

  G. Thijs
  Facebook review
 • Prettige aflevering van de nieuwe wagen gisteren in Bree. Service vanaf bestelbon tot aflevering gewoon super. Overigens al mijn derde wagen van bij Jaspers, dat zegt genoeg toch? Top team! Doe zo voort!

  G. Van Esser
  Facebook review
 • Super service altijd goed geholpen!

  V. Orlando
  Facebook review
 • Even een dikke merci, jullie houden mijn gezinswagen al bijna 5 jaar veilig en goed onderhouden op weg! Altijd behulpzaam,goede service, vriendelijke verkoop en dienst na verkoop! Doe zo verder! jullie zijn top dat ik nog vele jaren met mijn Skoda tot bij jullie mag komen!

  K. Jansen
  Facebook review

Locatie