Audi stockwagens Lanklaar
Volkswagen stockwagens Rekem
Volkswagen stockwagens Bree
ŠKODA stockwagens Bree
SEAT stockwagens Rekem

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 et 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa :

Bel uw gebruikelijke Coox Motors Service Partner
Of  de Assistance op het nr. + 32 (0)2 756.86.  88 (VW) - 89(ŠKODA) - 81 (Audi) - 88(SEAT)

De Assistance zorgt voor de depannage ter plaatse of voor het eventueel slepen van het voertuig naar een  Service Partner van uw keuze, die met u de meest geschikte oplossing zal zoeken voor het verzekeren van uw mobiliteit.

De tussenkomst van de Assistance is gratis. In het buitenland kan het voorvallen dat bepaalde kosten ter plaatse dienen betaald te worden. In dit geval zullen deze terugbetaald worden door uw  Service Partner.

 

Vervangwagens

Heeft u een voertuig bij ons in onderhoud, in herstelling of hebt een tijdelijk mobiliteitsprobleem? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een vervangwagen te huren aan een voordelig tarief. 

Type huurwagens

Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, ŠKODA, SEAT: 39 €/dag (BTW incl.)
Audi: 45 €/dag (BTW incl.)

Aircocheck

Vrijwel elke nieuwe wagen heeft tegenwoordig een aircosysteem.

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Banden

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid.

Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een verminderd profiel hebben minder grip wat bijvoorbeeld kan leiden tot aquaplaning. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als u bandenspanning te laag is. Zorg daarom dat uw banden in orde zijn. Coox Motors is gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld.

Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele merkonderdelen . Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden

Bovendien hebben we afspraken gemaakt met de meeste verzekeringsmaatschappijen, zodat u van een hele reeks interessante voordelen profiteert:

U ontvangt een duidelijke offerte, precies en gedigitaliseerd.
Uw voertuig wordt enkel hersteld met originele stukken.
U krijgt een gratis vervangwagen tijdens de hele herstellingsduur.
Uw voertuig wordt zonder aanrekening van kosten overgenomen als de maatschappij de herstelling voor haar rekening neemt.

Clever Repair repareert kleine schade in uw koetswerk

Een deur van de wagen naast u op het parkeerterrein slaat tegen uw koetswerk. Een steen vliegt tegen uw motorkap. Lichte, maar vervelende beschadigingen.

Met de nieuwste technieken zijn we in staat het grootste deel van de schade aan het koetswerk uit te gommen zonder naar de grote middelen te moeten grijpen. Blutsen uitdeuken bijvoorbeeld doet hij zonder verf.

Zo herstelt u uw koetswerk met minimale kosten in plaats van met een beschadigd voertuig te blijven rondtoeren. Vraag ons om advies en de voordeligste kostenraming. Voor u welteverstaan.

Onderhoud & Herstellingen

Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - SEAT- ŠKODA van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !
Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

Te gebruiken olie

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal Coox Motors steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Coox Motors service partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

Forfaitaire prijzen

De constructeur  heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de ganse Coox Motors organisatie.

Kwalitatief hoogstaand

Coox Motors biedt u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat hij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikt, maar ook over alle nodige technische knowhow.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Superservice ! Vandaag zonder afspraak en met maar een uurtje tijd naar de garage gereden en meteen vriendelijk geholpen ! Tevreden klant x 100000 !

  E. Vanmol
  Facebook review
 • Zeer tevreden en blij met de service van klantvriendelijkheid van Coox Motors in Lanaken, complimenten!

  R. Jenniskens
  Facebook review
 • Deze service zou wettelijk verplicht moeten worden. Vriendelijk, efficiënt en pro-actief. Super!

  J. Shani
  Facebook review
 • Top garage met topmedewerkers! Wij rijden er graag een eindje voor :D

  N. Noens
  Facebook review
 • Super vriendelijk en professioneel team die je altijd snel helpen!

  G. Thijs
  Facebook review
 • Prettige aflevering van de nieuwe wagen gisteren in Bree. Service vanaf bestelbon tot aflevering gewoon super. Overigens al mijn derde wagen van bij Jaspers, dat zegt genoeg toch? Top team! Doe zo voort!

  G. Van Esser
  Facebook review
 • Super service altijd goed geholpen!

  V. Orlando
  Facebook review
 • Even een dikke merci, jullie houden mijn gezinswagen al bijna 5 jaar veilig en goed onderhouden op weg! Altijd behulpzaam,goede service, vriendelijke verkoop en dienst na verkoop! Doe zo verder! jullie zijn top dat ik nog vele jaren met mijn Skoda tot bij jullie mag komen!

  K. Jansen
  Facebook review

Locatie